راه اندازی فرم هویت حقوقی

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۳ کد خبر : ۳۰۵۸ راهنماهای اساتید راهنماهای کارمندان

در سامانه اتوماسیون اداری مسیر کارتابل -> فرم -> هویت حقوقی به صورت زیر عمل نمایید:

۱- جهت ثبت هویت حقوقی، ابتداً لازم است وضعیت پست الکترونیکی هویت حقوقی در سامانه احراز هویت مرکزی جدید مورد بررسی قرار گیرد. بدین منظور پست الکترونیکی مورد نظر را) بدون) ut.ac.ir @ در قسمت نام کاربری وارد نموده و دکمه جستجو را کلیک نمایید.

۲- در صورتی که نام کاربری شما قبال در سامانه پست الکترونیکی معرفی شده باشد سیستم پیام می‌دهد: «قدیمی یافت شد، شما می‌توانید با تکمیل این فرم درخواست ثبت این نام کاربری را در سامانه جدید ارسال نمایید.» در غیر این صورت اگر نام کاربری شما در سیستم جدید نیز وجود نداشته باشد پیغام می‌دهد: «هویت حقوقی با این نام کاربری ثبت نشده است، شما می‌توانید درخواست ثبت آن‌را ارسال کنید. در هر دو صورت به مرحله ۳ بعدی بروید. در صورتی که این نام کاربری قبال در سامانه جدید ثبت نام شده باشد پیام مناسب داده می‌شود و می‌توانید از فرم خارج شوید.

۳- مشخصات فرم را کامل نمایید. روی هر کدام از جعبه‌های متنی که وارد می‌شوید پیام راهنمای لازم به شما نمایش داده می‌شود. مثال وقتی تاریخ پایان را ویرایش می‌نمایید فرمت معتبر برای مقدار تاریخ به شما نشان داده می‌شود. پس از ذخیره فرم، شماره سند مشخص گردیده و در فرم نمایش داده می‌شود.

نکته: تاریخ پایان را بر اساس نیاز و کاربرد پست الکترونیکی مشخص نمایید. به عنوان مثال برای پست الکترونیکی مربوط به یک کنفرانس می‌توان تاریخ پایان را با مدت فعال بودن یک سال تنظیم نمود.

نکته: اگر نیاز به توضیحاتی وجود دارد در قسمت توضیح درج نمایید.

نکته: وضعیت فعال بودن را حتماً مشخص نمایید

۴- دکمه «دیگر» را کلیک نمایید. تاییدکنندگان و امضا کننده فرم به صورت زیر مشخص شوند: (لازم به ذکر است سیستم به صورت اتوماتیک این موارد را ثبت می‌نماید اما لازم است صحت تایید کننده اول بررسی شده و در صورت نقص کامل گردد).

تایید کننده اول: رئیس واحد

تایید کننده دوم: سرکار خانم هنگامه میرزاقاسمی؛ کارشناس کارگروه اطالعرسانی مرکز فناوری اطالعات و فضای مجازی

امضاکننده: جناب آقای دکتر هاشمی؛ رئیس مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی

۵- نامه جهت تایید به رئیس واحد ارسال گردد.

۶- پس از مراحل تایید و امضای هویت حقوقی در سامانه احراز هویت دانشگاه ثبت می‌گردد و نتیجه در گردش نامه قابل مشاهده خواهد بود.

۷- پایان

توجه: در صورت نیاز به ویرایش فرم پس از ذخیره آن، مجدداً مسیر مسیر کارتابل / فرم / هویت حقوقی را طی کنید و پوشه کارتابل را باز کرده و وارد فرم شده و گزینه ویرایش را کلیک نمایید.

>> ارسال خودکار سند به پرونده الکترونیک دانشجویان

>> سوالات متداول سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات