اهنمای راهبری سامانه نظرسنجی

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۸ کد : ۴۲۲۷ راهنماهای اساتید راهنماهای کارمندان

به منظور دستیابی به بخش نظرسنجی، ابتدا از طریق احراز هویت مرکزی وارد سامانه جامع اداری مالی دانشگاه به آدرس https://hrs.ut.ac.ir شوید.

از منوی سمت راست صفحه، بر روی مدیریت نظرسنجی کلیک نمائید.

در قسمت مدیریت نظرسنجی امکان ورود اطلاعات مربوط به نظرسنجی و جستجوی اطلاعات فراهم شده است. با کلیک بر روی کلید افزودن و یا ویرایش می‌توانید نسبت به ورود و ویرایش اطلاعات اقدام نمائید.

در قسمت مدیریت نظرسنجی با کلیک بر روی کلید گروه و سوال می‌توانید گروه مربوط به نظرسنجی و سوالات مربوطه را انتخاب نمائید.

در قسمت بانک سوالات، امکان تعریف سوالات مربوط به نظرسنجی‌ها فراهم شده است. با کلیک بر روی کلید پاسخ می‌توانید پاسخ سوالات را تعیین نمائید.

در قسمت داشبورد نظرات می‌توانید شمای گرافیکی می‌توانید درصد پاسخگویی به سوالات را به تفکیک نوع نظر سنجی و سوالات دریافت نمائید.

در قسمت گزارش‌ها امکان فیلتر کردن اطلاعات بر اساس عنوان نظرسنجی و پارامترهای تعریف شده است.