درخواست تسویه حساب برای خروج از تحصیل (محروم از تحصیل ،انتقال دائم،خاتمه دوره مهمانی) توسط دانشجو

۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۴ کد : ۳۹۷۰ راهنماهای دانشجویان

جهت مشاهده فلوچارت درخواست تسویه حساب برای خروج از تحصیل اینجا کلیک نمائید.

جهت ثبت درخواست تسویه حساب برای خروج از تحصیل در دانشگاه پس از مراجعه به سامانه جامع آموزش (سیستم گلستان) از منوی پیشخوان خدمت اقدام نمائید.

شکل ۱- ثبت درخواست تسویه حساب برای خروج از تحصیل

پس از بازشدن صفحه درخواست بررسی مسائل و مشکلات آموزشی دانشجو، اطلاعات فرم را تکمیل کنید.

شکل ۲- ثبت درخواست تسویه حساب برای خروج از تحصیل

پس از بازگشت به پیشخوان خدمت در ردیف ایجاد شده مدارک خود را ارسال کرده و درخواست را برای بررسی به کارشناس مربوطه ارسال کنید.

شکل ۳- انجام مراحل درخواست تسویه خروج از تحصیل و ارسال به کارشناس

پس از ارسال به کارشناس شما می توانید از منوی گردش کار، از روال گردش کار خود مطلع شوید.

شکل ۴- مشاهده گردش کار

* در صورتی که کارشناس مشکلی مشاهده کند، در توضیحات گردش کار اعلام می کند.پس از رفع مشکلات اعلام شده مجدد درخواست را به کارشناس ارسال نمائید.
* گزارش ۵۲۲ جهت مشاهده موارد تسویه حساب، پس ازابطال کارت شما توسط کارشناس قابل مشاهده می باشد. بنابراین این گزارش را کنترل کنید تا هنگامی که ابطال کارت شما در مراحل گردش کار انجام شد وخروجی این گزارش برای شما قابل مشاهده شد، شروع به انجام تسویه حساب کنید.(درمورد تسویه حساب امور دانشجویی کارشناس مربوطه اقدام خواهد کرد و در صورت نیاز با شما تماس خواهد گرفت)
*لازم بذکر است انجام موضوعات تسویه حساب به ترتیب نمی باشد و شما می توانید بطور همزمان تسویه موضوعات مختلفی که در گزارش ۵۲۲ درج شده است انجام دهید.

پس از طی شدن مراحل ابطال کارت و تسویه حساب اموردانشجویی که توسط کارشناس اموردانشجویی انجام می گیرد، درخواست مجدد به شما ارجاع داده می شود تا تسویه حساب‌های مربوطه را انجام دهید.

شکل ۵- تکمیل تسویه حساب ها

*پس از اتمام روند کاربه قسمت خاتمه یافته رفته مراجعه کنید، تا قادر به مشاهده گردش کار در اتوماسیون اداری شوید.

شکل ۶- مشاهده گردش کار خاتمه یافته

( ۱ )