راهنمای کارشناسان دانشکده-جهت تهیه گواهی موقت پایان تحصیلات فارغ التحصیل بعد از تاریخ ۰۱/۰۷/۱۳۹۵

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۴ کد : ۳۲۲۹ راهنماهای کارمندان

‌‌‌‌‌‌‌جهت مشاهده فلوچارت درخواست گردش کار درخواست گواهی موقت اینجا کلیک نمائید.

*برای ثبت درخواست گواهی موقت پایان تحصیلات دانشجو باید از طریق سامانه جامع آموزش و از منوی پیشخوان خدمت درخواست خود را ثبت و بعد از بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه، درخواست خود را به کارشناس ارسال نماید.
* گواهی موقت پایان تحصیلات، برای دانش اموختگانی که قبل از تاریخ ۰۱/‏۰۷/‏۱۳۹۵‬ فارغ التحصیل شده‌اند توسط کارشناسان اداره کل آموزش و برای دانش آموختگان بعد از این تاریخ توسط کارشناس دانشکده قابل اخذ است.
*در رکورد مشاهده شده در پیشخوان خدمت مراحل مختلف را بررسی نمائید. در صورتی که مشکلی در متن گزارش و مدارک و… وجود ندارد دکمه تأیید و ارسال را کلیک نمائید.

‌‌‌‌‌‌

چگونه تیکت ثبت کنم؟