راهنمای کارشناسان اداره کل جهت تهیه گواهی موقت فارغ التحصیلان قبل از ۰۱/‏۰۷/‏۱۳۹۵

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۰ کد : ۳۲۲۸ راهنماهای کارمندان

جهت مشاهده فلوچارت گردش کار درخواست گواهی موقت اینجا کلیک نمائید.

*برای ثبت درخواست گواهی موقت پایان تحصیلات دانشجو باید از طریق سامانه جامع آموزش و از منوی پیشخوان خدمت درخواست خود را ثبت و بعد از بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه، درخواست خود را به کارشناس ارسال نماید.
* گواهی موقت پایان تحصیلات، برای دانش آموختگانی که قبل از تاریخ ۰۱/‏۰۷/‏۱۳۹۵‬ فارغ التحصیل شده اند توسط کارشناسان اداره کل آموزش و برای دانش آموختگان بعد از این تاریخ توسط کارشناس دانشکده قابل اخذ است.

۱- مشاهده گردش کار:
پس از ثبت و ارسال درخواست توسط دانشجو از طریق پیشخوان خدمت، کارشناس دانشکده باید گردش کار را مشاهده نماید. (درصورت وجود پیغام از طرف دانشجو در گردش کار و در قسمت توضیحات قابل مشاهده است)

۲- کنترل مدارک:
مدارک ارسالی از طرف دانشجو، باید مشاهده و تایید شود.می توانید از طریق ذره بین فایل ارسال شده را مشاهده نمایید.

۳- مشاهده و بررسی گزارش گواهی موقت:
برای مشاهده وتائید گزارش گواهی موقت برروی آیکون " مشاهده و بررسی گزارش گواهی موقت " کلیک کنید.
* لازم به ذکر است که تنها نوع نامه " گواهی موقت- ارسال به اتوماسیون " جهت ارسال به سامانه اتوماسیون باید انتخاب شود.
-این نوع نامه شامل آدرس پستی و متن گواهی موقت می باشد.(با اسکرول می توانید متن گواهی را مشاهده نمایید.)

۴- تائید:
*در این مرحله باید وجود گزارش فارغ التحصیلی در پرونده دانشجو مورد بررسی قرار بگیرد.
• اگر نامه ی گزارش فارغ التحصیلی دانشجو در اتوماسیون قابل مشاهده نبود (به این معنی که کارشناس دانشکده برای گزارش فارغ التحصیلی اقدام نکرده است) گزینه" عدم وجود گزارش ۱۱۸۰- ارسال درخواست به کارشناس فارغ التحصیلی دانشکده" را انتخاب کنید و در توضیحات درخواست شماره نامه مربوط را بکنید.
* در صورتی که در مدارک دانشجو مشکلی وجود دارد و یا نیاز به پیغام وجود اشکال به دانشجو وجود دارد با ذکر اشکال در قسمت توضیحات، گزینه " وجود اشکال در درخواست –برگشت به دانشجو جهت اصلاح " را انتخاب کنید.
* در صورتی که مشکلی در متن گزارش و مدارک و… وجود ندارد جهت ارسال گواهی موقت به اتوماسون گزینه " تایید و ارسال " را انتخاب کنید.

‌‌

‌‌‌‌‌‌‌