راهنمای اطلاعات جامع دانشجو

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۷ کد : ۴۱۹۵ راهنماهای دانشجویان راهنماهای کارمندان

پردازش " اطلاعات جامع آموزشی دانشجو" از مسیر زیر قابل دسترسی است.

در صورت داشتن شماره دانشجو، آن‌را در فیلد مربوطه اش نوشته و روی دکمه کلیک شود.

در صورت نداشتن شماره دانشجو، و فقط با دانستن بخشی از نام وی، ابتدا در فیلد نام خانوادگی بخشی از نام خانوادگی دانشجو را نوشته، سپس دکمه کنار شماره دانشجو را کلیک کرده، و در جدول نمایش داده شده دانشجو مورد نظر انتخاب شود.

برای جستجوی درس دانشجو در ترم‌های مختلف می‌توانیم از ابزار جستجوی درس استفاده کرد و از ترم‌های نمایش داده شده، ترم مورد نظر را انتخاب کنید.

با انتخاب هر ترم، اطلاعات مربوط به درس¬هایی که دانشجو تحصیل کرده است نمایش داده می‌شود.

نوار ابزار ترم:

توسط ابزار لیست دروس نمایش داده شده را به چهار صورت (افقی، عمودی، صعودی و نزولی) می‌توانید مرتب کنید.

با کلیک روی وضعیت تحصیلی، خلاصه وضعیت دانشجو موارد معدل، وضعیت واحدهای دانشجو و تعداد مشروطی را در همان ترم، متوالی و کل شامل می‌شود و به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

با کلیک روی برنامه هفتگی، برنامه هفتگی دانشجو در ترم به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

با کلیک روی برنامه امتحانی، برنامه امتحان پایان ترم به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

با کلیک روی کارنامه ترمی، کارنامه ترمی دانشجو در ترم به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

با کلیک روی کارنامه ترمی شهریه، کارنامه مالی دانشجو در ترم به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

با کلیک روی قانون شهریه، امکان اصلاح و مشاهده " قانون شهریه ترم دانشجو" و کلیک روی قانون آموزشی، امکان اصلاح و مشاهده " قانون آموزشی ترم دانشجو" نمایش داده خواهد شد.
با کلیک روی هر درس لیست جزئیات نمره‌ی درس به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

امکانات جامع‌تری مانند وضعیت تحصیلی، دروس، پرسنلی، نامه‌های مهم، یادداشت، انواع کارنامه، و غیره در کنار پردازش به شکل زیر نمایش داده خواهد شد.

چگونه تیکت ثبت کنیم؟