راهنمای ثبت نام اساتید مدعو

۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۲ کد : ۴۱۰۴ راهنماهای کارمندان

با استفاده از آدرس PRS1.UT.AC.IR/HERMES وارد سامانه دانشگاه تهران شده و بر قسمت ثبت نام اساتید مدعو کلیک نمائید.

در قسمت ثبت نام اساتید مدعو، قسمت ایجاد درخواست را انتخاب کرده و در پیام نمایش داده شده برای ایجاد گردش بر دکمه تایید کیک کنید.

در گردش ایجاد شده در فرم ثبت نام، لازم است اطلاعات مربوط به کلیه بخش های که با ستاره قرمز مشخص شده‌اند، تکمیل شود.

پس از کلیک بر روی تصویر حکم، پنجره زیر باز می شود. با کلیک بر روی الصاق فایل، می‌توانید فایل و تصاویر حکم‌ ها را در سامانه بارگزاری نمایید.

به منظور مشاهده و بررسی اطلاعات ثبت شده توسط اساتید در سامانه، با استفاده از آدرس PRS.UT.AC.IR/FA وارد سامانه اداری مالی دانشگاه تهران می‌شوید.

در مسیر حوزه اداری – کارگزینی، بر روی بخش مدیریت مدعوین کلیک نمایید.

در قسمت مدیریت مدعوین با کلیک بر روی قسمت لیست ثبت نام شده‌ها، پنجره زیر نمایش داده می‌شود.

با استفاده از بخش‌های مشخص شده در تصویر می‌توانید اطلاعات شخص مورد نظر را وارد کرده و سپس بر روی دکمه جستجو کلیک نمایید.

در پنجره باز شده با کلیک بر روی دکمه نمایش، اطلاعات وارد شده توسط اساتید نمایش داده می‌شود و در نهایت با استفاده از دکمه تایید، اطلاعات وارد شده توسط اساتید، تایید می‌شود.

‌‌‌