راهنما و فلوچارت ثبت درخواست دفاع از پایان نامه/رساله همراه با همانندجویی و ثبت در ایرانداک

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۹۰۷ راهنماهای دانشجویان

جهت مشاهده فلوچارت ثبت درخواست دفاع از پایان نامه / رساله‌‌‌‌‌‌‌ اینجا کلیک نمائید.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌

جهت ثبت " ثبت درخواست دفاع از پایان نامه / رساله "از طریق سامانه جامع آموزش و ازمنوی پیشخوان خدمت اقدام کنید.

شکل ۱- ثبت درخواست دفاع

شکل ۲- تکمیل اطلاعات و بارگزاری فایل‌های پایان نامه / رساله

شکل ۳- ارسال جهت همانندجویی

در مرحله بعد باید منتظر اعلام نظر از سامانه همانندجو بمانید.

شکل ۴- بارگذاری مدارک و ارسال به کارشناس جهت تایید‌‌‌‌‌‌‌

*توجه داشته باشید پاسخگویی سامانه همانندجو این مرحله شاید بین ۲۰ دقیقه تا ۴۸ ساعت زمان ببرد..

شکل ۵- مشاهده درصد همانندجویی‌‌‌‌‌‌‌

توجه: مشاهده ۱۹۹ درصد همانندجویی به معنای عدم رعایت دستورالعمل بارگذاری رساله / پایان نامه برای همانندجویی در فرایند دفاع است. این دستورالعمل‌ها را می‌توانید اینجا مشاهده نمائید. در این حالت درخواست را با کلیک بر دکمه "برگشت جهت اصلاح " به مرحله اول ارسال کنید و پس از رعایت این دستور العملها می‌توانید مجدداً فایل اصلاح شده را بارگذاری کرده و جهت همانندجویی ارسال نمائید.

در ادامه گردش کار، پس از برگزاری جلسه دفاع، درخواست جهت ارسال پایان نامه نهایی به سامانه ایرانداک مجدداً به پیشخوان شما ارسال می‌گردد.

شکل ۶- اصلاح اطلاعات و بارگذاری فایل نهایی رساله / پایان نامه جهت ثبت در ایرانداک

بعد از تأیید اطلاعات و فایل پایان نامه تأیید شده درخواست مجدداً به پیشخوان شما ارسال می‌گردد تا با کلیک بر روی دکمه تأیید و ارسال، فایل و اطلاعات پایان نامه / رساله خود را به ایرانداک ارسال نمائید.

شکل ۷- ارسال به ایرانداک

پس از ارسال، باید تأیید ثبت اطلاعات در ایرانداک اعلام شود این مرحله شاید چند روز طول بکشد.
بعد از ارسال و ثبت اطلاعات پایان نامه / رساله در ایرانداک درخواست جهت ثبت نمره و.. به کارشناس دانشکده ارجاع داده می‌شود.
بعد از ارسال درخواست دفاع می‌توانید از طریق آیکون گردش کار از روند گردش کار دفاع خود مطلع شوید.

شکل ۸- اطلاع از گردش کار

( ۵۲ )