راهنمای ساتاد برای اعضای محترم کمیته ترفیعات دانشگاه

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۸۸۱ راهنماهای اساتید

۱) چگونه پرونده‌هایی که از منابع انسانی ارجاع شده است را پیدا نمایم و مجدد بررسی نمایم؟

پرونده‌هایی که دارای ارجاع باشند به رنگ صورتی مشخص می‌شوند. برای جستجو این موارد مطابق با شکل مرحله را "کمیته ترفیعات دانشگاه" انتخاب فرمائید و بر روی ستون" تاریخ آخرین بروز رسانی درخواست" کلیک نمائید تا رکوردهای قدیمی مشخص گردند.

شایان ذکر است تعداد زیادی از این پرونده‌ها در واقع به علت اینکه در مراحل اولیه کار بررسی شدند و هنوز فرایند مکانیزه مشکلاتی داشت بازگشت خورده‌اند و لزوماً همگی دارای اشکالاتی نیستند که نیاز به بررسی همه اعضای کمیته داشته باشد.
اما وجود این رکوردها در واقع یک نوع دیتای سرگردان تعیین تکلیف نشده محسوب می‌شود و تهیه گزارشات را با خطا مواجه می‌نماید.

۲) چگونه می‌توانم پرونده‌هایی که خودم بررسی نکرده‌ام را فهرست نمایم؟
مطابق با شکل ذیل برای جستجوی این موارد وضعیت را "بررسی نشده" انتخاب نمائید و دکمه جستجو را بزنید. کلیه پرونده‌هایی که توسط شما بررسی نشده باشد قابل نمایش است.

۳) چگونه می‌توانم پرونده‌هایی که نیاز به مطرح شدن در جلسه حضوری کمیته ترفیعات را دارند جستجو نمایم؟
در زمان بررسی پرونده در صورتیکه تیک مذاکره را زده باشید می‌توانید در قسمت جستجو تیک جهت مذاکره را انتخاب فرمائید و جستجو را انجام دهید.

۴) چگونه می‌توانم پرونده‌هایی که نیاز به مطرح شدن در هیأت رئیسه را دارند جستجو نمایم؟
در زمان بررسی پرونده در صورتیکه ارسال پرونده به هیأت رئیسه را زده باشید می‌توانید در قسمت جستجو تیک ارسال پرونده به هیأت رئیسه را انتخاب فرمائید و جستجو را انجام دهید.

۵) چگونه می‌توانم بر اساس نوع درخواست (تمدید قرارداد یا ترفیع) جستجو انجام دهم؟
با کمک فیلد نوع "درخواست " می‌توانید بر اساس نوع درخواست افراد جستجو را انجام دهید. اگر فقط نیاز به پرونده‌هایی دارید که در مرحله کمیته ترفیعات دانشگاه هستند فیلد مرحله را نیز مشخص فرمائید.