راهنمای ساتاد برای اعضای محترم کمیته ترفیعات دانشگاه

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۸۸۱ راهنماهای اساتید

۱) چگونه پرونده‌هایی که از منابع انسانی ارجاع شده است را پیدا نمایم و مجدد بررسی نمایم؟

پرونده‌هایی که دارای ارجاع باشند به رنگ صورتی مشخص می‌شوند. برای جستجو این موارد مطابق با شکل مرحله را "کمیته ترفیعات دانشگاه" انتخاب فرمائید و بر روی ستون" تاریخ آخرین بروز رسانی درخواست" کلیک نمائید تا رکوردهای قدیمی مشخص گردند.

۲) چگونه می‌توانم پرونده‌هایی که نیاز به مطرح شدن در هیأت رئیسه را دارند جستجو نمایم؟
در زمان بررسی پرونده در صورتیکه ارسال پرونده به هیأت رئیسه را زده باشید می‌توانید در قسمت جستجو تیک ارسال پرونده به هیأت رئیسه را انتخاب فرمائید و جستجو را انجام دهید.

۳) چگونه می‌توانم بر اساس نوع درخواست (تمدید قرارداد یا ترفیع) جستجو انجام دهم؟
با کمک فیلد نوع "درخواست " می‌توانید بر اساس نوع درخواست افراد جستجو را انجام دهید. اگر فقط نیاز به پرونده‌هایی دارید که در مرحله کمیته ترفیعات دانشگاه هستند فیلد مرحله را نیز مشخص فرمائید.

‌‌

چگونه تیکت خود را ثبت نمائیم؟