- چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷

راهنمای درخواست گواهی اشتغال به تحصیل توسط دانشجو

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۶۴۴ راهنماهای دانشجویان

این راهنما بمنظور تشریح فرایند" درخواست گواهی اشتغال به تحصیل توسط دانشجو" تهیه و در اختیار شما دانشجویان محترم قرار می‌گیرد. لطفاً برای تسریع در فرایند مربوطه، روندهای ضروری را دقیقاً مطالعه و به نکات ذکر شده توجه نمایید.

۱- نکات و خطاهای بسیار مهم حین استفاده از پیشخوان خدمت

۱-۱ نکات

نکته ۱

بعد انجام عملیات در هر مرحله، حتماً بر روی آیکون کلیک کنید تا بعد از اعمال تغییرات، روند گردش درخواست ادامه یابد. در صورت عدم ارسال درخواست، هیچ اقدامی برای درخواست شما انجام نخواهد شد.

نکته ۲

در هر مرحله، می توانید از گردش کار درخواست خود با کلیک بر روی آیکون مطلع شوید.

نکته ۳

در صورتی که مراحل درخواست شما تکمیل شده باشد و یا نامه مربوط به آن به اتوماسیون اداری ارسال شده باشد از طریق تیک زدن فیلد خاتمه یافته می توانید از گردش کار خود مطلع شوید

1.

۱-۲- خطاها

خطا ۱

مشاهده خطای "مدرک مورد نظر برای دانشجو وجود ندارد"در دوحالت بوجود می آید:

الف- در صورتی که مدرکی که لازمه ثبت درخواست است در پرونده الکترونیک دانشجو وجود نداشته باشد.(بطور مثال برای ثبت درخواست گواهی موقت برای دانش آموختگان قبل از ۰۱/‏۰۷/‏۱۳۹۵‬ باید ابتدا گزارش فارغ التحصیلی در پرونده دانشجو ثبت شده باشد، درغیر اینصورت خطای زیر مشاهده می شود)

ب-در صورت عدم تائید مدرک در پردازش "ارسال و تائید مدارک پرونده دانشجو" و به تبع آن عدم ثبت مدارک اجباری در پرونده دانشجو برای بعضی از گردشهایی که این مدارک ضروری است این خطا مشاهده می شود.(بطور مثال برای گزارش فارغ التحصیلی، لازم است در پردازش "ارسال و تائید مدارک پرونده دانشجو" و در فرآیند "فارغ التحصیلی نهایی" مدارک اجباری ارسال و تائید و به تبع آن در پرونده دانشجو ثبت شوند تا امکان ثبت درخواست گزارش فارغ التحصیلی فراهم شود)

خطا ۲

خطای "به دلیل عدم ثبت نامه در سیستم آرشیو، امکان انجام عملیات وجود ندارد." به این علت بوجود می آید که قبل ازمشاهده و کلیک بر روی آیکون مشاهده گزارش، با کلیک بر روی آیکون تائید، سعی به ارسال گزارش به اتوماسیون اداری دارید.در این صورت با خطا مواجه خواهید شد (برای مثال در مرحله آخر ارسال گواهی موقت به اتوماسیون، اگر گواهی موقت را مشاهده نکنید و سعی به ارسال گزارش به اتوماسیون داشته باشید، با این خطا روبرو خواهید شد.).

1.

۲-و رود به سامانه

دانشجویان گرامی به منظور ثبت درخواست، پس از مراجعه به سامانه جامع آموزش (سیستم گلستان) از منوی پیشخوان خدمت اقدام نمایید.

شکل ۱. ثبت درخواست گواهی اشتغال به تحصیل

پس از بازشدن صفحه درخواست صدور گواهی و معرفی نامه های دانشجویی، اطلاعات فرم را تکمیل کنید (شکل ۲).

شکل ۲. ثبت درخواست حذف پزشکی

پس از بازگشت به پیشخوان می‌توانید متن نامه خود را مشاهده نمایید.

۳- بارگذاری مدارک

دانشجویان گرامی:

• بعضی از گواهی‌ها نیاز به ارسال مدارک دارند در صورت نیاز مدارک خود را بارگذاری کنید.
  • پس از تایید متن گواهی، درخواست را با کلیک بر روی تایید و ارسال به کارشناس مربوطه (و یا اتوماسیون اداری) ارسال نمایید.

شکل ۳. انجام مراحل درخواست

۴- مشاهده گردش کار

دانشجویان گرامی، بعد از ارسال نامه درخواست شما به اتوماسیون، با زدن تیک آیکون خاتمه یافته می‌توانید از گردش کار خود در اتوماسیون، مطلع شوید.

شکل ۴. مشاهده گردش کار

جهت مشاهده گردش کار تمامی گواهی اشتغال به تحصیل از پیشخوان خدمت اینجا کلیک نمایید.

( ۱۲ )