راهنمای کاربران سامانه رزرواسیون

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۸ کد : ۳۲۷۶ راهنماهای کارمندان

مراحل رزرو اقامتگاه به شرح زیر می‌باشد:

۱- آدرس http://reserve.ut.ac.ir را در آدرس بار کامپیوتر خود وارد نموده و کلید Enter را فشار دهید .

۱- آدرس سامانه‌ی رزرواسیون

۲- بعد از فشار دادن کلید Enter ، صفحه مربوط به سامانه رزرواسیون اقامتگاه‌ها و امکانات دانشگاه باز می‌شود .

1497425686-reserve-2.jpg

۲- صفحه‌ی رزرواسیون اقامتگاه‌های دانشگاه

۳- برای ورود و دسترسی به زیر سامانه‌ها بر روی لینک "ورود به سامانه رزرواسیون" کلیک نمایید.

1497425700-reserve-3.jpg

۳-و رود به صفحه‌ی رزرواسیون

۴-و ارد صفحه احراز هویت دانشگاه می‌شوید که لازم است اطلاعات شناسه یکتا را وارد نمایید.

1497425712-reserve-4.jpg

۴-و رود اطلاعات احراز هویت

۵- بدین ترتیب وارد صفحه‌ای می‌شوید که در آن لیست اقامتگاه‌ها نمایش داده می‌شود و امکان انتخاب اقامت گاه مورد نظر را دارید.

1497425725-reserve-5.jpg

۵- لیست اقامتگاه‌های دانشگاه

۶- در اقامتگاه مورد نظر بر روی دکمه رزرو کلیک نمایید.

1497425738-reserve-6.jpg

۶- انتخاب گزینه‌ی رزرو اقامتگاه مورد نظر

۷- بدین ترتیب وارد صفحه رزرو اقامتگاه مورد نظر می‌شوید که در آن اطلاعاتی در مورد اقامتگاه و همچنین امکان رزرو نمایش داده می‌شود.

1497425753-reserve-7.jpg

۷- نمایش اطلاعات مربوط به اقامتگاه

۸- در صفحه مذکور در قسمت جستجو می‌توانید تاریخ مورد نظر و تعداد نفرات را انتخاب کرده و دکمه جستجو را کلیک نمایید.

1497425770-reserve-8.jpg

۸- جستجوی اقامتگاه براساس تاریخ و نفرات

۹- بدین ترتیب وارد صفحه‌ای می‌شوید که دوره‌های موجود منطبق بر بازه تاریخی مورد نظر شما و تعداد نفرات درخواستی را نمایش می‌دهد.

1497425783-reserve-9.jpg

۹- نمایش نوع اتاق‌ها و بازه‌ی زمانی و قیمت و ظرفیت آنها

۱۰- برای انتخاب دوره مورد نظر در لیست دوره‌ها در سطر دوره مذکور دکمه رزرو را کلیک نمایید.

1497425812-reserve-10.jpg

۱۰- رزرو اتاق مورد نظر

۱۱- بدین ترتیب وارد صفحه‌ای می‌شوید که در بالای آن مشخصات رزرو دوره مورد نظر شما را نمایش می‌دهد، ابتدا تیک نکته مورد توجه در ارتباط با نحوه لغو یک رزرو و مبلغ پرداختی آن را انتخاب نمائید، پس از آن دکمه پرداخت در پایین صفحه فعال می‌گردد

1497425836-reserve-11.jpg

۱۱- تأیید و پرداخت

۱۲- با زدن دکمه پرداخت وارد صفحه پرداخت بانک می‌شوید که در قسمت بالای صفحه اطلاعات خرید شما نمایش داده می‌شود، در قسمت پایین اطلاعات بانکی جهت پرداخت اینترنتی را تکمیل نموده و بر روی دکمه پرداخت کلیک کرده و پرداخت خود را تایید نمایید.

1497425846-reserve-12.jpg

۱۲- صفحه‌ی پرداخت بانک

۱۳-پ س از تأیید پرداخت رسید رزرو اقامتگاه برای شما نمایش داده می‌شود که با استفاده از دکمه چاپ می‌توانید فایل pdf رسید خود را ذخیره و پرینت نمائید.

1497425858-reserve-13.jpg

۱۳- رسید رزرو اقامتگاه

۱۴- برای مشاهده درخواست‌های رزرو شده و لغو رزروها در صفحه رزرو اقامتگاه از گزینه " مشاهده و لغو درخواست‌ها " استفاده نمایید.

1497425868-reserve-14.jpg

۱۴- گزینه‌ی مشاهده و لغو درخواست رزرو اقامتگاه

۱۵- با انتخاب دکمه مذکور لیست دوره‌های رزرو شده نمایش داده می‌شود، با استفاده از دکمه چاپ می‌توانید رسید رزرو خود را ذخیره و پرینت نمائید، با استفاده از دکمه لغو نیز می‌توانید دوره مربوطه را لغو نمائید و مطابق قوانین سامانه چنانچه ۷۲ ساعت قبل از تاریخ شروع دوره باشد ۵۰% مبلغ خرید به اعتبار شما اضافه می‌گردد.

۱۵- نمایش لیست دوره‌های رزرو شده

۱۶- میزان اعتبار خود را می‌توانید در صفحه رزرو اقامتگاه مشاهده نمایید.

1497425892-reserve-16.jpg

۱۶- نمایش میزان اعتبار