my.ut.ac.ir

راهنمای استفاده از فرآیند ثبت درخواست وام

۱۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۱ کد خبر : ۳۰۸۵ راهنماهای اساتید راهنماهای کارمندان

جهت دسترسی به فرایند ثبت درخواست وام صندوق رفاه به پیشخوان دانشگاه به آدرس زیر مراجعه نمایید:

ورود به پیشخوان فقط از طریق سامانه احراز هویت مرکزی و با داشتن شناسه یکتای دانشگاه تهران امکان پذیر است. (برای ذزیافت شناسه یکتا می توانید به آدرس https://utid.ut.ac.ir مراجعه نمایید.)

و پس از ورود به سامانه (با کلیک برروی دکمه وارد شوید):

برروی دکمه ثبت درخواست وام صندوق رفاه کلیک کنید:

1. از کجا شروع کنم؟
  2. نحوه ثبت مقدار وام؟
  3. انتخاب ضامن یا ضامنین؟
  4. چگونه ضمانت وام را قبول / تایید کنم؟
  5. در چه صورتی منتظر دریافت وام باشم؟ ‌

از کجا شروع کنم؟

جهت ثبت درخواست وام ابتدا از کارتابل خود جریان کار جدید را باز کنید.

پس از باز شدن فرم انتخاب جریان کار جدید از قسمت فرایندهای رفاهی فرایند ثبت درخواست وام را انتخاب نمایید.

پس از باز شدن فرم درخواست وام، نام وام درخواستی را انتخاب و دکمه ارسال را کلیک نمایید.

بعد از کلیک بر روی دکمه ارسال، سیستم کنترل‌های اولیه مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورتی که امکان دریافت وام را به دلایل سیستمی نداشته باشید پیغام مناسب دریافت خواهید نمود، در صورتی که پیغام دریافتی قانع کنند نبود می‌توانید با واحد مربوطه تماس حاصل فرمایید. در فرم زیر نمونه‌ای از پیغام دریافتی را مشاهده می‌کنید، این پیغام به این دلیل به کاربر نمایش داده شده است که قبلاً وام با این مشخصات دریافت نموده و هنوز اقساط وام به پایان نرسیده است و تا زمان پرداخت بدهی امکان ثبت وام جدید را نخواهد داشت.

در صورتی که از فیلتر کنترل‌های اولیه عبور نمایید و اشکالی در این مرحله وجود نداشته باشد منتظر بررسی‌های اولیه توسط کارشناس مربوطه و مشخص شدن تاریخ تخصیص و همچنن انتخاب ضامن یا ضامنین مربوطه بمانید، این موضوع را از طرق کارتابل و مشاهده وضعیت درخواست می‌توانید پیگیری کنید.

نحوه ثبت مقدار وام؟

در این پنجره مبلغ وام درخواستی را انتخاب و تاریخ تخصیص وام را مشخص نمایید. و دکمه ارسال را کلیک نمایید. ‌

انتخاب ضامن:

در فرم تعیین ضامنین جهت افزودن ضامن بر روی دکمه کلیک نمایید. در پنجره انتخاب ضامن بر روی دکمه جستجوی ضامن کلیک نمایید: و پس از باز شدن پنجره جستجو: ‌

‌‌

یکی از مشخصات ضامن را انتخاب و دکمه جستجو را کلیک نمایید. سپس ضامن مورد نظر را انتخاب کنید:

‌‌‌

و در پایان دکمه ارسال را کلیک نماید، در صورتی که پس از کنترل‌های سیستمی خطایی وجود نداشته باشد با پیغام زیر مواجه می‌شوید:

در این صورت منتظر تایید ضامنین بمانید و مانند قبل می‌توانید از طریق کارتابل این موضوع را پیگیری نمایید.

چگونه ضمانت وام را قبول / تایید کنم؟

شخصی که به عنوان ضامن انتخاب شده در کارتابل خود درخواستی به شکل زیر مشاهده می‌کند:

جهت مشاهده در خواست کلیک نمایید تا پنجره بررسی ضامن باز شود:

در این فرم در صورت موافقت با ضمانت گزینه تایید و در غیر این صورت گزینه رد را انتخاب و دکمه ارسال را کلیک نماید.

در چه صورتی منتظر دریافت وام باشم؟

در صورتی در کارتابل خود مشاهده کردید ضامن انتخاب شده وضعیت ضمانت وام شما را تایید کرده است:

بر روی دکمه ذخیره و ارسال کلیک نمایید:

بعد از این مرحله شما پنجره زیر مشاهده می‌کنید:

در این پنجره دکمه ارسال را کلیک نمایید و سپس منتظر دریافت پیغام زیر بمانید:

در صورتی که پیغام بالا را دریافت نمودید منتظر دریافت وام درخواستی بمانید.

چگونه تیکت ثبت کنم؟