درخواست گذراندن حضوری فعالیت پژوهشی

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۸۸۶ راهنماهای دانشجویان

جهت مشاهده فلوچارت درخواست گذراندن حضوری فعالیت پژوهشی‌‌‌‌‌‌‌ اینجا کلیک نمائید.

جهت ثبت " درخواست گذراندن حضوری فعالیت پژوهشی "خود برای پیشخوان میزخدمت اداره کل خدمات آموزشی پس از ورود به سامانه جامع آموزش از منوی پیشخوان استفاده نمائید.

شکل ۱- ثبت درخواست

در صورت تأیید اولیه درخواست شما در اداره کل خدمات آموزشی و ارسال به پیشخوان شما، باید اقدام به تکمیل پرسشنامه نمائید.

شکل ۲- تکمیل پرسشنامه ها

پس از تکمیل پرسشنامه ها درخواست را مجدداً جهت بررسی ارسال نمائید. در صورت دریافت پیامک مراجعه حضوری، جهت بررسی بیشتر به مرکز بهداشت دانشگاه تهران مراجعه فرمائید.

امکان برگشت درخواست و دادن پیام برای شما وجود دارد. در این صورت گردش کار را مشاهده نمائید و درخواست را پاسخ داده و مجدداً درخواست را ارسال نمائید. می توانید نتیجه درخواست خود را در گردش کار مشاهده فرمائید.

شکل ۳- مشاهده گردش کار

( ۵۲ )