راهنمای درخواست رزرو خوابگاه تابستان

۰۸ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۹ کد : ۳۵۷۰ راهنماهای دانشجویان

این راهنما بمنظور تشریح فرایند راهنمای " رزرو خوابگاه " تدوین شده است. دانشجوی محترم، لطفاً بمنظور تسریع انجام فرایند به نکات ابتدایی توجه نمایید و مراحل را با دقت انجام دهید. همچنین چارت مسیر فرایند در شکل ۱ قابل مشاهده است.

شکل ۱. چارت مراحل ثبت درخواست

شرایط دانشجو برای رزرو خوابگاه

• دانشجو اطلاعات خوابگاهی خود را تکمیل کرده و به تایید مدیریت رسیده باشد؛
  • دانشجو ترم قبل ساکن خوابگاه بوده باشد؛
  • دانشجو در پیش ثبت نام درخواست خوابگاه شرکت کرده باشد.

۱- ورود به سیستم

دانشجویان گرامی، جهت ثبت "درخواست خوابگاه " پس از ورود به سیستم آموزش به آدرس ems.ut.ac.ir یا سامانه خوابگاه dorm.ut.ac.ir ، از منوی" دانشجویی"، منوی" خوابگاه"، منوی " درخواست گروهی / تکی خوابگاه منوی" درخواست" و سپس پردازش" درخواست اتاق توسط دانشجو" را انتخاب نمایید.(شکل ۲)

شکل ۲. مراحل انتخاب پردازش درخواست

دانشجویان محترم، پس از ورود به فرم" درخواست اتاق توسط دانشجو" باید مجموعه خوابگاه و خوابگاه درخواستی را انتخاب نمایید. پس از آن لیست اتاق ها به همراه اطلاعات تعداد ساکنین فعلی و همچنین وضعیت ظرفیت اتاق‌های خوابگاه انتخابی نمایش داده می شود.

شکل ۳. صفحه مربوط به ایجاد درخواست اتاق

توجه

• توجه شود برای دانشجو تنها خوابگاه و اتاق های مجاز و دارای ظرفیت قابل انتخاب، نمایش داده می‌شود.

شکل ۴. صفحه ثبت خوابگاه

توجه

• می‌توان با وارد کردن چندمین طبقه و ظرفیت اتاق در قسمت محدوده اتاق ها و انتخاب کلید اتاق های با ظرفیت دلخواه و یا طبقه مورد نظر خود را لیست نمود

دانشجویان گرامی‌، پس از نمایش لیست اتا‌ق‌های خوابگاه می‌توانید با کلیک بر روی عدد نمایش داده شده در ستون تعداد ساکنین اتاق (شکل ۵)، مشخصات ساکنین فعلی اتاق و همچنین اجاره بهای اتاق (شکل ۶) را مشاهده نمایید.

شکل ۵. صفحه مشاهده مشخصات اتاق‌ها

شکل ۶. مشاهده اجاره بهای اتاق مشخص شده

دانشجویان گرامی بمنظور رزرو نمودن اتاق، می‌بایست روی لینک عدم انتخاب کلیک نمایید تا به حالت انتخاب تغییر وضعیت دهد (در صورت انصراف، کافی است روی لینک انتخاب کلیک نمایید تا به وضعیت عدم انتخاب تغییر وضعیت دهد. و یا اینکه در بالای فرم درخواست خوابگاه (شکل ۷) گزینه حذف را انتخاب کنید.

شکل ۷. تایید یا حذف اتاق انتخاب شده

دانشجویان گرامی برای پرداخت اجاره بهای اتاق انتخاب شده، کافی است بر روی لینک پرداخت اجاره در همان صفحه درخواست اتاق (شکل ۷) کلیک نمایید تا وارد پردازش پرداخت‌های الکترونیکی بابت خوابگاه شوید (شکل ۸).

توجه

• توجه نمایید که در پردازش پرداخت‌های الکترونیکی بابت خوابگاه، بایستی دلیل پرداخت انتخاب و با کلیک برروی لوگوی بانک روند پرداخت الکترونیکی اجاره به اانجام گیرد

شکل ۸. صفحه پرداخت‌های الکترونیکی