راهنمای درخواست تمدید خوابگاه تابستان

۰۸ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۴ کد : ۳۵۶۹ راهنماهای دانشجویان

این راهنما بمنظور تشریح فرایند راهنمای " تمدید خوابگاه در تابستان " تدوین شده است. دانشجوی محترم، لطفاً بمنظور تسریع انجام فرایند به نکات ابتدایی توجه نمایید و مراحل را با دقت انجام دهید. همچنین چارت مسیر فرایند در شکل ۱ قابل مشاهده است.

شکل ۱. چارت مراحل ثبت درخواست

شرایط دانشجو برای تمدید خوابگاه

توجه

• دانشجو اطلاعات خوابگاهی خود را تکمیل کرده و به تایید مدیریت رسیده باشد؛
  • دانشجو ترم قبل ساکن خوابگاه بوده باشد؛
  • دانشجو در پیش ثبت نام درخواست خوابگاه شرکت کرده باشد.

۱- ورود به سیستم

دانشجویان گرامی، جهت ثبت "درخواست تمدید خوابگاه " پس از ورود به سیستم آموزش به آدرس ems.ut.ac.ir یا سامانه خوابگاه dorm.ut.ac.ir ، از منوی" دانشجویی،"منوی" خوابگاه" منوی" درخواست گروهی / تکی خوابگاه"منوی" درخواست" و سپس پردازش" عملیات درخواست تمدید خوابگاه" را انتخاب نمایید.(شکل ۲)

شکل ۲. مراحل پردازش درخواست

دانشجویان محترم، در بالای فرم، ترم تمدید خوابگاه و نام و نام خانوادگی دانشجو نمایش داده می شود و در پایین فرم، جدولی است که مراحل کار را به ترتیب نمایش می دهد. (شکل ۲)

شکل ۳. صفحه مربوط به ایجاد درخواست تمدید خوابگاه

توجه

• توجه شود؛ در صورتیکه دانشجو ترم قبل از درخواست ساکن خوابگاه نباشد، با خطای " کد ۲۹۵۸۰-۳: با توجه به اینکه دانشجو ترم قبل ساکن خوابگاه نبوده است، امکان تمدید خوابگاه وجود ندارد "، مواجه می‌شود. (در تمدید خوابگاه برای تابستان همانطور که در ابتدا شرح داده شداست؛ دانشجو باید در پیش ثبت نام شرکت کرده باشد و باید مدارکی را بارگذاری کند تا پس از تایید بتواند خوابگاه را ثبت نماید.)

۲- مراحل ارائه درخواست

• ثبت اطلاعات خوابگاهی دانشجو:

دانشجویان گرامی در این مرحله وضعیت تکمیل اطلاعات خوابگاهی دانشجو و تایید آن توسط شما و مدیریت نمایش داده می‌شود.

• درخواست تمدید خوابگاه:

دانشجویان محترم، با انتخاب این قسمت و انتخاب گزینه وضعیت خود را به متقاضی تمدید خوابگاه تغییر دهید.

شکل ۴. تایید خوابگاه

• پرداخت الکترونیکی اجاره بها:

دانشجویان محترم، پس از کلیک روی گزینه انتخاب (شکل ۲) به فرم" پرداخت‌های الکترونیکی بابت خوابگاه" وارد شده و سپس با انتخاب دلیل پرداخت با کلیک روی لوگوی بانک، به صفحه پرداخت بانک وارد شده و اقدام به پرداخت الکترونیکی اجاره بها نماید.

شکل ۵. صفحه پرداخت الکترونیکی اجاره بها

چگونه تیکت ثبت کنم؟