راهنمای ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه تهران

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۵۳۲ راهنماهای دانشجویان

این راهنما بمنظور تشریح فرایند ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی سال ۹۷ دانشگاه تهران تهیه و در اختیار شما دانشجویان محترم قرار می‌گیرد؛ ازینرو، لطفاً برای تسریع در فرایند مربوطه روندهای ضروری را دقیقاً مطالعه و پیاده نمایید.

داوطلبان گرامی موارد زیر را برای استفاده از سامانه جامع آموزش ضروری می‌باشند

توجه

• ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان ترجیحاً با ۹ Internet Explorer به بالا قابل انجام است.
  • با توجه به اینکه در ویندوز ۱۰ مرورگر جدید ارائه شده است، برای یافتن Internet Explorer باید در قسمت search ویندوز، Internet Explorer را جستجو نمایید.
  • لطفاً هنگام درخواست شناسه کاربری و گذرواژه موارد زیر را وارد نمایید

شناسه کاربری: شماره داوطلبی ۸۷

گذرواژه: کدملی (با صفرهای سمت چپ)

به طور مثال شناسه کاربری و گذرواژه داوطلبی با شماره داوطلبی ۱۲۳۴ و کدملی ۰۰۱۲۳۴۵۶۰۰ به صورت زیر است:

شناسه کاربری: ۸۷۱۲۳۴

گذرواژه: ۰۰۱۲۳۴۵۶۰۰

۱-و رود به سامانه

دانشجویان گرامی به منظور ثبت نام الکترونیکی به سامانه جامع آموزش به آدرس http://admission.ut.ac.ir مراجعه کنید.

در شکل ۱ نحوه ورود و صفحه ورود قابل مشاهده است.

شکل ۱. صفحه ورود به سامانه جامع آموزش با استفده از نام کاربری و گذرواژه

۲- ثبت تقاضای ثبت نام در مصاحبه علمی- دکترای نیمه متمرکز

پس از ورود به سامانه، مراحل پذیرش که شامل مراحل مختلفی است را مشاهده می‌نمایید (شکل ۲). با کلیک روی گزینه انتخاب می‌توانید اقدام به تکمیل آن مرحله نمایید.

• لازم به ذکر است تمامی مراحل باید به ترتیب و کامل انجام شود

شکل ۲. صفحه ثبت تقاضای ثبت نام در مصاحبه علمی- دکترای نیمه متمرکز

۳- تکمیل اطلاعات

در این گام از فرایند لازم است تا اطلاعات مورد نیاز در فرم مشاهده شده در شکل قبل را وارد کرده و این فرم را تکمیل نمایید.

لطفاً مراحل را به ترتیب مشخص شده تکمیل نمایید.

• مرحله ۱ - مشخصات داوطلب:

بعد از کلیک روی لینک انتخاب در مرحله مشخصات داوطلب فرم زیر مشاهده می‌شود که باید با دقت تکمیل فرمایید.(شکل ۳)

شکل ۳. نحوه پر کردن اطلاعات در مرحله اول

• مرحله ۲ - پرداخت الکترونیکی هزینه

توجه

جهت پرداخت، شناسه پرداخت را ۱۱۳۰ را وارد کنید (شکل ۴)

شکل ۴. نحوه پرداخت از طریق سامانه پرداخت اینترنتی در مرحله دوم

• مرحله ۳ - دریافت فرمهای موردنیاز:

داوطلبین گرامی، در این مرحله بایستی فرم خام فایل ورد ( word ) " فرم مشخصات فردی داوطلبان مرحله دوم آزمون دکتری ۹۷" را دانلود کرده (شکل ۵) و پس از تکمیل در مرحله بعد (ارسال تصویر مدارک)، فرم پرشده را در مدرک " فرم مشخصات فردی داوطلبان مرحله دوم آزمون دکتری ۹۷ " بارگذاری نمایید.

شکل ۵. نحوه بارگزاری مدارک مورد نیاز در مرحله سوم

• مرحله ۴ - ارسال تصویر مدارک داوطلب

داوطلبین گرامی، در این مرحله مدارک مورد نیاز را همانند شکل ۶ بارگذاری نمایید.

• به ستون (اجباری بودن) و (شرح) برای هر مدرک دقت فرمایید؛
  • در صورتی که مدارک غیر اجباری هم دارید بارگذاری نمایید. در غیر این صورت این مدارک به صورت دستی و حضوری از شما تحویل گرفته نخواهد شد.

شکل ۶. صفحه ارسال تصویر مدارک داوطلب در مرحله چهارم

• مرحله ۵ الی ۱۲ وارد کردن اطلاعات دیگر:

داوطلبین گرامی برای ادامه روند وارد کردن اطلاعات، بعد از بارگذاری مدارک گزینه بازگشت را انتخاب نمایید و در صفحه باز شده روی لینک ایجاد کلیک کرده و سپس اطلاعات مربوطه را وارد نمایید. نمونه‌ای از این مراحل در شکل ۷ قابل مشاهده است.

توجه

• اگر نیاز به چندین مورد وجود دارد مجدد می‌توانید از لینک ایجاد استفاده نمایید.

شکل ۷. صفحه ارسال موضوعات پیشنهادی داوطلب

• مرحله ۱۳- بارگذاری مدارک زبان

داوطلبین گرامی در این مرحله مدارک زبان خود را همراه با نمره در صفحه مربوطه بارگذاری نمایید (شکل ۸)

شکل ۸. صفحه بارگذاری مدارک در مرحله سیزدهم

• مرحله ۱۴ - چاپ کارت شرکت در آزمون

داوطلبین گرامی، چنانچه این گزینه فعال بود، کارت را چاپ نمایید (در صورت غیر فعال بودن این گزینه، نیاز به اقدامی در این مرحله نیست)

• مرحله ۱۵ - گواهی انجام ثبت نام

داوطلبین گرامی بعد از تکمیل تمامی مراحل قبلی، این گواهی را به عنوان گواهی انجام ثبت نام پرینت کرده و نزد خود نگهدارید.

شکل ۹. چاپ گواهی ثبت نام