راهنمای استفاده از کانکشن آماده UTI در ویندوز

۲۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۱ کد : ۳۳۰۶ راهنماهای عمومی

توجه ۱: برای سیستم عامل windows xp باید سرویس پک ۳ نصب شده باشد و در windows7 در نسخه basic قابل اجرا نمی‌باشد.

۱. نرم‌افزار UTI را از اینجا دریافت نمائید: (نسخه جدید ۹۳۱۰۰۱)

نسخه نرم افزار در سر برگ About قابل مشاهده است.‌‌‌‌‌‌‌

۲. با کلیک بر روی گزینه UTI.exe برنامه را اجرا نمائید:
۳. نام کاربری (یا شناسه یکتا) و رمز عبور را وارد کرده و بر روی گزینه connect کلیک کنید.

توجه ۲: گزینه save ، نام کاربری و رمز عبور را در نرم افزار UTI نگه می‌دارد. در استفاده از آن دقت نمایید.

۴. در صورتیکه عملیات احراز هویت و اتصال با موفقیت انجام شود شما به اینترنت و تمامی منابعی که دانشگاه مجوز آن رادارد دسترسی خواهید داشت و در منوی Connection می‌توانید میزان استفاده لحظه‌ای خود را مشاهده نمایید.

۵. برای قطع ارتباط در منوی main یا Connection بر روی گزینه Disconnect کلیک نمائید.

توجه ۳: با کلیک کردن بر روی گزینه پنجره UTI بسته می‌شود ولی ارتباط شما قطع نخواهد شد.

توجه ۴: برنامه UTI را بصورت از Run as administrator اجرا نماید (مطابق تصویر پیوست) و در پیغامی که ظاهر می‌شود yes را انتخاب نماید.

در غیر این صورت چنانچه برنامه با دابل کلیک اجرا شود و کاربر با دسترسی administrator وارد ویندوز نشده باشد دسترسی به شبکه داخلی دانشگاه را نخواهد داشت.

توجه نمائید امکان استفاده از این سرویس در windows8.1 وجود ندارد و می‌توان به صورت دستی از طریق این لینک تنظیم شود.