راهنمای ثبت نام غیرحضوری استعداد درخشان

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۲۳۵ راهنماهای دانشجویان

داوطلبان گرامی، برای ثبت نام باید به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران اینجا کلیک نمایند:

*لازم به ذکر است که سامانه جامع آموزش تنها با 9 Internet Explorer به بالا قابل دسترسی است.

*با توجه به اینکه در ویندوز ۱۰ مرورگر جدید ارائه شده است، برای یافتن Internet Explorer باید در قسمت search ویندوز Internet Explorer را جستجو کنید.

پس از ورود باید مشخصات اولیه داوطلب را وارد نمائید تا شناسه کاربری و گذرواژه مشخص شود.

پس از ثبت اطلاعات اولیه و مشخص شدن نام کاربری و گذرواژه مجدداً به سامانه جامع آموزش با لینک وارد شوید.

پس از ورود به سامانه جامع آموزش می توانید مراحل پذیرش که شامل ۵ مرحله است را مشاهده میکنید. باکلیک بر روی گزینه انتخاب می توانید اقدام به تکمیل آن مرحله کنید.

*لازم به ذکر است تمامی مراحل باید به ترتیب و کامل انجام شود.

مرحله ۱- مشخصات داوطلب: بعد از کلیک روی لینک انتخاب در مرحله مشخصات داوطلب فرم زیر مشاهده می شود که باید با دقت تکمیل فرمایید.

مرحله ۲ –پرداخت الکترونیکی هزینه:

*جهت پرداخت اگر لازم به ورود شناسه پرداخت بود ۱۱۳۰ را وارد کنید.

مرحله ۳ -دریافت فرمهای موردنیاز:

*در این مرحله باید فرم خام فایل ورد(word)" فرم مشخصات فردی استعدادهای درخشان دکتری سال ۱۳۹۵" را دانلود کرده و پس از تکمیل در مرحله۴ (ارسال تصویر مدارک) فرم پرشده را در مدرک " فرم مشخصات فردی استعدادهای درخشان دکتری" بارگذاری کنید.

*می توانید فرم خام فایل ورد(word)" فرم مشخصات فردی استعدادهای درخشان دکتری سال ۱۳۹۶" را از آدرس *** نیز دانلود کنید.در این صورت نیازی به انجام مرحله ۳ نمی باشد.

مرحله ۴- ارسال تصویر مدارک داوطلب: در این مرحله می توانید مدارک مورد نیاز جهت پذیرش را بارگذاری کنید.

*به ستون (اجباری بودن) و (شرح) برای هر مدرک دقت فرمایید.

مرحله ۵- گواهی انجام ثبت نام:

چگونه تیکت ثبت کنم؟