dorm.ut.ac.ir

راهنمای رزرو خوابگاه تابستان

۰۵ تیر ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۸ کد : ۳۰۸۸ راهنماهای دانشجویان

دانشجویانی که در بازه پیش ثبت‌نام درخواست خود را ارائه نموده‌اند می‌توانند به طریق زیر درخواست خود را قطعی

نمایند. بدین منظور از پردازش "درخواست اتاق توسط دانشجو" که از مسیر زیر قابل دسترسی است، استفاده نمایید:

دانشجویی ---> خوابگاه ---> درخواست گروهی / تکی خوابگاه ---> درخواست ---> درخواست اتاق توسط دانشجو

توجه شود که عملیات رزرو خوابگاه برای دانشجویانی که شرایط زیر را داشته باشند میسر می‌باشد:

1. دانشجو اطلاعات خوابگاهی خود را تکمیل کرده و به تایید مدیریت رسیده باشد.

2. دانشجو در ترم‌های قبل، ساکن خوابگاه بوده باشد.

3. دانشجو در پیش ثبت نام درخواست خوابگاه، شرکت کرده باشد.

پس از ورود به فرم" درخواست اتاق توسط دانشجو" باید مجموعه خوابگاه و خوابگاه درخواستی انتخاب گردد. پس از آن لیست اتاق‌ها به همراه اطلاعات تعداد ساکنین فعلی و همچنین وضعیت ظرفیت اتاق‌های خوابگاه انتخابی نمایش داده می‌شود.

توجه نمایید که تنها خوابگاه و اتاق‌های مجاز و دارای ظرفیت قابل انتخاب برای دانشجو، نمایش داده می‌شود.

نکته: می‌توان با وارد کردن چندمین طبقه و ظرفیت اتاق در قسمت محدوده اتاق‌ها و انتخاب کلید اتاق‌های با ظرفیت دلخواه و یا طبقه مورد نظر خود را لیست نمود.

پس از نمایش لیست اتاق‌های خوابگاه می‌توان با کلیک بر روی عدد نمایش داده شده در ستون تعداد ساکنین اتاق، مشخصات ساکنین فعلی اتاق و همچنین اجاره بهای اتاق را مشاهده نمود.

به منظور رزرو نمودن اتاق، باید لینک کلیک گردد تا به حالت تغییر وضعیت داده شود. (در صورت انصراف کافی است لینک کلیک گردد تا مجدداً به حالت تغییر وضعیت داده شود و یا کلید در بالای فرم انتخاب گردد).

دانشجو برای پرداخت اجاره بهای اتاق انتخاب شده، کافی است لینک پرداخت اجاره را کلیک نماید تا وارد پردازش پرداخت الکترونیک بابت خوابگاه شود. در پردازش ذکرشده، ابتدا باید دلیل پرداخت انتخاب و با کلیک بر روی لوگوی بانک روند پرداخت الکترونیکی اجاره بها انجام گیرد.

نکات مهم:

۱- اگر تا پایان روز درخواست، پرداخت اجاره بها صورت نپذیرد، رزرو اتاق دانشجو حذف می‌گردد.

۲- پس از پرداخت اجاره بها امکان تغییر اتاق رزرو شده برای دانشجو وجود نخواهد داشت.