راهنمای ثبت نام آزمون زبان دانشگاه تهران

۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۱ کد : ۳۹۳۱ راهنماهای عمومی

داوطلبان گرامی لطفاً پیش از شروع ثبت نام به نکات زیر به دقت توجه فرمائید:

۱- ابتدا وارد صفحه ثبت نام آزمون زبان دانشگاه تهران شوید.

۲- مشخصات فردی خود را به طور کامل و به فارسی درج نمایید.

۳- در صورت داشتن ملیت ایرانی، قسمت کد ملی را می‌بایست پر کرده (توجه: اعداد کد ملی را بدون خط تیره و به صورت پشت سرهم وارد نمایید.)، و در غیر این صورت شماره گذرنامه خود را درج نمایید.

۴- در صورتی که نیاز به منشی دارید و یا چپ دست هستید دقت کنید که گزینه‌های مورد نظر را علامت گذاری نمایید.

۵- در صورتی که دانشجوی دکتری دانشگاه تهران هستید، شماره دانشجویی خود را به صورت دقیق وارد نمائید.

۶- عکس خود را در سایز ۳ در ۴، با پسوند jpg و حداکثر حجم ۷۰ کیلوبایت در سایت آپلود نمایید.

۷- پس از پایان دکمه نمایش مشخصات را زده، و دوباره اطلاعات را مرور کنید و سپس در صورت عدم نیاز به تغییر کلید ثبت را بزنید.

۸- پس از ثبت به پست الکترونیک شما (دقت کنید پست الکترونیک را صحیح وارد نمائید، در صورت ناصحیح بودن هیچ ارسالی از طرف ما نخواهید داشت) نام کاربری و پسورد ارسال خواهد شد.

۹-واریز شهریه به صورت الکترونیکی است و شما نیاز به واریز فیش نخواهید داشت.

۱۰- دقت کنید که بعد از ورود به صفحه پرداخت بانک و انجام مراحل پرداخت به هیچ عنوان از دکمه‌های back یا refresh استفاده نکنید. پرداخت شما زمانی کامل است که شما به صورت خودکار به صفحه سامانه بازگردانده شوید و کد پیگیری که با رنگ قرمز به شما نشان داده می‌شود را مشاهده نمایید.

۱۱- حداکثر تا ۱ روز کاری بعد از ثبت نام شما، تأیید بانکی پرداخت شما انجام خواهد شد در نتیجه تا یک روز بعد از ثبت نام شما، در قسمت آزمون‌های ثبت شده در فایل شخصی شما، تأیید پرداخت شما به صورت در دست بررسی نمایش داده می‌شود و جای نگرانی نیست. ولی پس از آن در صورتی که "در دست بررسی" به "بله" تغییر نیافت. حتماً پرداخت شما دچار مشکل است و باید با مرکز آزمون تماس بگیرید.

۱۲- پس از تأیید مدارک ارسالی شما توسط مرکز آزمون، در تاریخ اعلام شده می‌توانید کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایید.

۱۳- برای ورود به جلسه حتماً باید پرینت کارت و اصل کارت ملی خود را به همراه داشته باشید.

۱۴- یک ساعت قبل از شروع آزمون در مکان اعلام شده توسط مرکز آزمون حضور داشته باشید.