۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۹۰۷ راهنماهای دانشجویان

جهت مشاهده فلوچارت دفاع مخصوص دانشکده های حقوق-علوم اجتماعی-روانشناسی و پردیس های علوم و البرز‌‌‌‌‌‌‌ اینجا کلیک نمائید.

درخواست دفاع موضوع ارشد و دکتری راهنما و فلوچارت دفاع مخصوص دانشکده های حقوق-علوم اجتماعی-روانشناسی و پردیس های علوم و البرز‌‌‌‌‌‌‌

جهت ثبت " ثبت درخواست دفاع از پایان نامه / رساله "از طریق سامانه جامع آموزش و ازمنوی پیشخوان خدمت اقدام کنید.

شکل ۱- ثبت درخواست دفاع

شکل ۲- تکمیل اطلاعات درخواست دفاع

شکل ۳- بارگذاری مدارک و ارسال جهت همانندجویی درخواست

در مرحله بعد باید منتظر اعلام نظر از سامانه همانندجو بمانید.

شکل ۴- منتظر اعلام نتیجه همانندجویی

شکل ۵- مشاهده نتیجه همانندجویی

در ادامه گردش کار، پس از برگزاری جلسه دفاع، درخواست جهت ارسال پایان نامه نهایی مجدداً به پیشخوان شما ارسال می گردد.
*لازم به ذکر است پس از این مرحله امکان بارگزاری فایل و تغییر اطلاعات را نخواهید داشت.

شکل ۶- بارگزاری فایل‌های اصلاح شده برای ارسال به ایرانداک

بعد از تأیید اطلاعات و فایل پایان نامه تأیید شده درخواست مجدداً به پیشخوان شما ارسال می گردد تا با کلیک بر روی دکمه تأیید و ارسال، فایل و اطلاعات پایان نامه / رساله خود را به ایرانداک ارسال نمائید.

شکل ۶.۱ - ارسال به ایرانداک

پس از ارسال، باید تأیید ثبت اطلاعات در ایرانداک اعلام شود این مرحله شاید چند روز طول بکشد.

شکل ۷- منتظر تاییدیه ثبت اطلاعات پایان نامه

بعد از ارسال و ثبت اطلاعات پایان نامه / رساله در ایرانداک درخواست جهت ثبت نمره و.. به کارشناس دانشکده ارجاع داده می‌شود.
بعد از ارسال درخواست دفاع می‌توانید از طریق آیکون گردش کار از روند گردش کار دفاع خود مطلع شوید.

شکل ۸- اطلاع از گردش کار

( ۸ )