راهنمای نصب سامانه موبایل دانشگاه تهران

۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۰ کد : ۳۳۹۲ راهنماهای عمومی

نصب نرم افزار

به طور کلی برای نصب برنامه‌های اندرویدی شما نیاز به فایل نصب آن‌ها خواهید داشت که با پسوند apk شناخته می‌شوند. نصب سامانه موبایل دانشگاه تهران نیز مانند برنامه‌های دیگر صورت می‌گیرد و برای دسترسی به این فایل باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.

قبل از اینکه بخواهید فایل را دانلود کنید بهتر است به بخش تنظیمات دستگاه خود مراجعه کنید. با باز کردن تنظیمات (Settings) به قسمت امنیت (Security) رجوع کنید و تیک مربوط به نصب برنامه‌ها از منابع نا‌شناس (Unknown sources) را علامت بزنید. با علامت زدن این تیک ممکن است اخطاری مبنی بر خطرناک بودن این کار دریافت کنید که در این سامانه (در صورتی که از سایت دانشگاه دانلود شده باشد) جای نگرانی نیست، چرا که در مورد برنامه‌هایی که به‌طور مستقیم از سایت دانشگاه تهران دانلود می‌کنید، ما تمامی بررسی‌ها را انجام داده‌ایم.