dining.ut.ac.ir

راهنمای استفاده از همگروهی (ویژه کاربران سامانه تغذیه)

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۳ کد خبر : ۳۱۱۶ راهنماهای دانشجویان

ابتدا میبایست مطابق تصویر زیر با وارد نمودن شماره دانشجویی و کلمه عبور خود بهمراه عبارت امنیتی وارد سیستم شوید.

1          همگروهی

از منوهای بالا از قسمت سامانه تغذیه همانند تصویر ذیل گزینه همگروهی را انتخاب فرمایید.

1.1             مراحل اضافه نمودن همگروهی

سپس در صفحه ای که مشاهده می فرمایید به سادگی شماره دانشجویی همگروه خود را وارد نموده و ذخیره را کلیک نمایید.

پس از ذخیره نمودن می توانید باقی اعضای گروه را با کلیک نمودن بر روی اضافه و وارد نمودن شماره دانشجویی آنها همانند لیست زیر اضافه فرمایید.

2          تایید همگروهان جهت تشکیل گروه

کاربرانی که به لیست همگروهی خود افزوده اید نیز میبایست وارد پنل کاربری خود شده و از منوی سامانه تغذیه همگروهی را همانند تصویر ذیل برگزینند.

سپس می توانند برای ابقا در گروه گزینه تایید و در صورتی که نسبت به ترک گروه تصمیم گیرند حذف را انتخاب نمایند. همچنین قابل ذکر است پس از تایید می توانند اعضای جدید به گروه اضافه نمایند.

چگونه تیکت ثبت کنم؟