راهنمای تائید درخواست حذف پزشکی

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۴ کد خبر : ۳۲۶۹ راهنماهای کارمندان

**تذکرات بسیار مهم استفاده از پیشخوان خدمت:

نکته ۱

بعد انجام عملیات در هر مرحله، حتماً بر روی آیکون تائید کلیک کنید تا بعد از اعمال تغییرات، روند گردش درخواست ادامه یابد. در صورت عدم ارسال درخواست، هیچ اقدامی برای درخواست شما انجام نخواهد شد.

نکته ۲

در هر مرحله، می‌توانید از گردش کار درخواست خود با کلیک بر روی آیکون مطلع شوید.

نکته ۳

در صورتی که مراحل درخواست شما تکمیل شده باشد و یا نامه مربوط به آن به اتوماسیون اداری ارسال شده باشد از طریق تیک زدن فیلد سوابق قبلی () می‌توانید از گردش کار خود مطلع شوید.

*خطاها

خطا ۱

مشاهده خطای "مدرک مورد نظر برای دانشجو وجود ندارد"در دوحالت بوجود می‌آید:

الف- در صورتی که مدرکی که لازمه ثبت درخواست است در پرونده الکترونیک دانشجو وجود نداشته باشد.(بطور مثال برای ثبت درخواست گواهی موقت برای دانش آموختگان قبل از ۰۱/‏۰۷/‏۱۳۹۵‬ باید ابتدا گزارش فارغ التحصیلی در پرونده دانشجو ثبت شده باشد، درغیر اینصورت خطای زیر مشاهده می‌شود)

ب-در صورت عدم تائید مدرک در پردازش "ارسال و تائید مدارک پرونده دانشجو" و به تبع آن عدم ثبت مدارک اجباری در پرونده دانشجو برای بعضی از گردشهایی که این مدارک ضروری است این خطا مشاهده می‌شود.(بطور مثال برای گزارش فارغ التحصیلی، لازم است در پردازش "ارسال و تائید مدارک پرونده دانشجو" و در فرآیند "فارغ التحصیلی نهایی" مدارک اجباری ارسال و تائید و به تبع آن در پرونده دانشجو ثبت شوند تا امکان ثبت درخواست گزارش فارغ التحصیلی فراهم شود)

خطا ۲

خطای "به دلیل عدم ثبت نامه در سیستم آرشیو، امکان انجام عملیات وجود ندارد." به این علت بوجود می‌آید که قبل ازمشاهده و کلیک بر روی آیکون مشاهده گزارش، با کلیک بر روی آیکون تائید، سعی به ارسال گزارش به اتوماسیون اداری دارید. در این صورت با خطا مواجه خواهید شد.(برای مثال در مرحله آخر ارسال گواهی موقت به اتوماسیون، اگر گواهی موقت را مشاهده نکنید و سعی به ارسال گزارش به اتوماسیون داشته باشید، با این خطا روبرو خواهید شد.)

مراحل بررسی درخواست دانشجو برای حذف پزشکی

۱- ارسال کارنامه جهت حذف پزشکی از پیشخوان مربوط به کارنامه تحصیلی

پس از ارسال درخواست حذف پزشکی از جانب دانشجو به پیشخوان خدمت کارشناس دانشکده، ابتدا باید از طریق پیشخوان خدمت کارنامه تحصیلی دانشجو را به اتوماسیون ارسال نماید تا در پرونده دانشجو ثبت شود.

شکل ۱- ارسال کارنامه جهت حذف پزشکی از پیشخوان مربوط به کارنامه تحصیلی

۲- کنترل و تائید مدارک و اخذ مدارک فیزیکی از دانشجو توسط کارشناس دانشکده‌های پردیس فنی

شکل ۲- کنترل و تائید مدارک و اخذ مدارک فیزیکی از دانشجو توسط کارشناس

*پس از اخذ مدارک فیزیکی و قرار دادن در پاکت، مشخصات دانشجو (شامل شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی و..) بر روی پاکت درج می‌گردد و به واحد پردیس ارسال می‌شود.

۳- مشاهده نامه درخواست حذف پزشکی و ارسال به اتوماسیون توسط کارشناس پردیس دانشکده‌های فنی

شکل ۳- مشاهده نامه درخواست حذف پزشکی و ارسال به اتوماسیون

*در این مرحله (ویا بعد از ثبت) شماره نامه ارسال شده باید بر روی پاکت مدارک دانشجو ثبت شود.

نکته

مراحل ۲ و ۳ برای دانشکده‌های غیر فنی توسط کارشناس دانشکده و در یک مرحله انجام می‌شود.

شکل ۴- مراحل تائید درخواست برای دانشکده‌های غیر از پردیس فنی

۴- ارسال پاکت مدارک فیزیکی به مرکز بهداشت

پس از ارسال نامه حذف پزشکی به اتوماسیون اداری، پاکت مدارک فیزیکی دانشجو که مشخصات و شماره نامه نامه مذکور در آن درج شده است به مرکز بهداشت ارسال می‌گردد.

فلوچارت درخواست حذف پزشکی

جهت مشاهده فایل فلوچارت روی لینک کلیک نمائید.