راهنمای درخواست حذف پزشکی توسط دانشجو

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۳ کد خبر : ۳۲۶۷ راهنماهای دانشجویان

**تذکرات بسیار مهم استفاده از پیشخوان خدمت:

نکته ۱

بعد انجام عملیات در هر مرحله، حتماً بر روی آیکون تائید کلیک کنید تا بعد از اعمال تغییرات، روند گردش درخواست ادامه یابد. در صورت عدم ارسال درخواست، هیچ اقدامی برای درخواست شما انجام نخواهد شد.

نکته ۲

در هر مرحله، می‌توانید از گردش کار درخواست خود با کلیک بر روی آیکون مطلع شوید.

نکته ۳

در صورتی که مراحل درخواست شما تکمیل شده باشد و یا نامه مربوط به آن به اتوماسیون اداری ارسال شده باشد از طریق تیک زدن فیلد سوابق قبلی () می‌توانید از گردش کار خود مطلع شوید.

*خطاها

خطا ۱

مشاهده خطای "مدرک مورد نظر برای دانشجو وجود ندارد"در دوحالت بوجود می‌آید:

الف- در صورتی که مدرکی که لازمه ثبت درخواست است در پرونده الکترونیک دانشجو وجود نداشته باشد.(بطور مثال برای ثبت درخواست گواهی موقت برای دانش آموختگان قبل از ۰۱/‏۰۷/‏۱۳۹۵‬ باید ابتدا گزارش فارغ التحصیلی در پرونده دانشجو ثبت شده باشد، درغیر اینصورت خطای زیر مشاهده می‌شود)

ب-در صورت عدم تائید مدرک در پردازش "ارسال و تائید مدارک پرونده دانشجو" و به تبع آن عدم ثبت مدارک اجباری در پرونده دانشجو برای بعضی از گردشهایی که این مدارک ضروری است این خطا مشاهده می‌شود.(بطور مثال برای گزارش فارغ التحصیلی، لازم است در پردازش "ارسال و تائید مدارک پرونده دانشجو" و در فرآیند "فارغ التحصیلی نهایی" مدارک اجباری ارسال و تائید و به تبع آن در پرونده دانشجو ثبت شوند تا امکان ثبت درخواست گزارش فارغ التحصیلی فراهم شود)

خطا ۲

خطای "به دلیل عدم ثبت نامه در سیستم آرشیو، امکان انجام عملیات وجود ندارد." به این علت بوجود می‌آید که قبل ازمشاهده و کلیک بر روی آیکون مشاهده گزارش، با کلیک بر روی آیکون تائید، سعی به ارسال گزارش به اتوماسیون اداری دارید. در این صورت با خطا مواجه خواهید شد.(برای مثال در مرحله آخر ارسال گواهی موقت به اتوماسیون، اگر گواهی موقت را مشاهده نکنید و سعی به ارسال گزارش به اتوماسیون داشته باشید، با این خطا روبرو خواهید شد.)

راهنمای درخواست حذف پزشکی توسط دانشجو

جهت ثبت درخواست حذف پزشکی پس از مراجعه به سامانه جامع آموزش (سیستم گلستان) از منوی پیشخوان خدمت اقدام نمائید.

شکل ۱- ثبت درخواست حذف پزشکی

پس از بازشدن صفحه درخواست بررسی مسائل و مشکلات آموزشی دانشجو، اطلاعات فرم را تکمیل کنید.

شکل ۲- ثبت درخواست حذف پزشکی

پس از بازگشت به پیشخوان خدمت در ردیف ایجاد شده مدارک خود را ارسال کرده و درخواست را برای بررسی ارسال کنید.

نکته

فرم مربوط به درخواست از لینک دریافت فرم (های) مورد نیاز دانشجو از بالای صفحه دانلود کنید و پس از پر کردن فرم مورد نظر از طریق لینک ارسال فرم تکمیل شده را ارسال کنید.

شکل ۳- انجام مراحل درخواست حذف پزشکی و ارسال به کارشناس

نکته

پس از ارسال درخواست باید به کارشناس آموزش دانشکده مراجعه نمائید و مدارک خود را تحویل دهید.

پس از تحویل مدارک می‌توانید در پیشخوان خدمت، از گردش کار خود مطلع شوید.

**بعد از ارسال نامه درخواست شما به اتوماسیون، با زدن تیک آیکون سوابق قبلی می‌توانید از گردش کار خود در اتوماسیون، مطلع شوید.

شکل ۴- مشاهده گردش کار