راهنمای استفاده از سامانه پایان نامه برای کارشناسان کتابخانه ها

۰۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۲ کد خبر : ۳۲۶۳ راهنماهای کارمندان

با استفاده از منوی " ورود به سامانه پایان نامه با شناسه کاربری قبلی " وارد سامانه شوید.

شکل ۱- راهنمای ورود به سامانه

۱- از منوی سمت راست بر روی پایان نامه کلیک نمائید و از منوی فهرست نویسی "جستجو براساس وضعیت" را انتخاب نمائید و پایان نامه دانشجوی مورد نظر را با استفاده از شماره رکورد یا عنوان پایان نامه جستجو نمائید. اطلاعات در پایین صفحه نمایش داده می‌شود

شکل ۲- راهنمای جستجوی پایان نامه

۲- در ادامه از انتخاب رکورد مورد نظر روی آن کلیک نمائید و بر روی صفحه ویرایش کلیک نمائید. در صفحه ویرایش اطلاعات پایان نامه دانشجو و همچنین فایل‌های پایان نامه که با فرمتهای word و pdf بارگزاری شده است توسط کارشناسان کتابخانه دانشکده چک گردد و با نسخه چاپی مقایسه گردد. همچنین در این قسمت نیاز است اطلاعات استاد راهنما و مشاور پایان نامه نیز چک گردد.

۳- در قسمت مدیریت نسخه‌ها و محل نگهداری می توایند شماره ثبت و بازیابی این پایان نامه را وارد نمائید و در صورت صحت تمامی اطلاعات دکمه تأیید را در قسمت پایین صفحه بزنید.

۴- رکورد تأیید شده و در اختیار کتابخانه مرکزی جهت نمایه سازی قرار می‌گیرد.

۵ -پ س از نمایه سازی توسط کارشناسان کتابخانه مرکزی، رکورد مورد نظر توسط ایشان تأیید نهایی خواهد شد.