راهنمای ثبت نام غیرحضوری استعداد درخشان

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۵ کد خبر : ۳۲۳۵ راهنماهای دانشجویان

داوطلبان گرامی، برای ثبت نام باید به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران  اینجا  کلیک  نمایند:

*لازم به ذکر است که سامانه جامع آموزش تنها با 9 Internet Explorer  به بالا قابل دسترسی است.

*با توجه به اینکه در ویندوز10 مرورگر جدید ارائه شده است، برای یافتن Internet Explorer  باید در قسمت search ویندوز Internet Explorer  را جستجو کنید.

پس از ورود باید مشخصات اولیه داوطلب را وارد نمائید تا شناسه کاربری و گذرواژه مشخص شود.

پس از ثبت اطلاعات اولیه و مشخص شدن نام کاربری و گذرواژه  مجددا به سامانه جامع آموزش با لینک  وارد شوید.

پس از ورود به سامانه جامع آموزش می توانید مراحل پذیرش که شامل 5 مرحله است را مشاهده میکنید. باکلیک بر روی  گزینه انتخاب می توانید اقدام به تکمیل آن مرحله کنید.

*لازم به ذکر است تمامی مراحل باید به ترتیب و کامل انجام شود .

مرحله 1-مشخصات داوطلب:بعد از کلیک روی لینک انتخاب  در مرحله مشخصات داوطلب فرم زیر مشاهده می شود که باید با دقت تکمیل فرمایید.

مرحله 2 –پرداخت الکترونیکی  هزینه:

*جهت پرداخت اگر لازم به ورود شناسه پرداخت بود 1130 را وارد کنید.

مرحله 3 -دریافت فرمهای موردنیاز:

*در این مرحله باید فرم خام فایل ورد(word)" فرم مشخصات فردی استعدادهای درخشان دکتری سال 1395" را دانلود کرده و پس از تکمیل در مرحله4 (ارسال تصویر مدارک) فرم پرشده را در مدرک " فرم مشخصات فردی استعدادهای درخشان دکتری " بارگذاری کنید.

*می توانید فرم خام فایل ورد(word)" فرم مشخصات فردی استعدادهای درخشان دکتری سال 1396" را  از آدرس *** نیز دانلود کنید.در این صورت نیازی به انجام مرحله  3 نمی باشد.

مرحله 4-ارسال تصویر مدارک داوطلب:در این مرحله می توانید مدارک مورد نیاز جهت پذیرش را بارگذاری کنید.

*به ستون (اجباری بودن) و (شرح) برای هر مدرک دقت فرمایید.

مرحله 5-گواهی انجام ثبت نام:

سینا راشدی ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۸
علیرضا مصور ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۶
با سلام بنده نسبت به ثبت نام استعداد درخشان مقطع دکترا اقدام کرده ام. با این حال، در مجموعه رشته ها و گرایش ها، گرایش بنده درج نشده (مهندسی پزشکی، بیومکانیک که باید عالی القاعده در دانشکده علوم و فنون می بود، اما نه تنها در این دانشکده، که در سایر دانشکده ها هم نیامده است) و نتوانستم گرایش را انتخاب کنم. علاوه بر این، فرم های مورد نیاز قابل دریافت نیستند، و لینکی هم که در این صفحه به آن اشاره شده، درج نشده است (صرفا به جای آدرس، علامت ستاره درج شده است). چندین مرتبه امتحان کرده ام و مشکل دوم هم حل نشده و راه حل جایگزینی هم ندارد. چه باید کرد؟ مهلت ثبت نام هم به زودی به اتمام می رسد.