راهنمای ثبت و بررسی درخواست تمدید سنوات دانشجویان در سامانه جامع آموزش

۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۲ کد خبر : ۳۲۲۴ راهنماهای کارمندان

ثبت درخواست توسط دانشجو

جهت ثبت درخواست تمدید سنوات در سامانه جامع آموزش پس از ورود به سیستم گلستان در قسمت پیشخوان خدمت درخواست خود را ثبت کنید.

پس از ایجاد درخواست رکوردی در پیشخوان خدمت ایجاد می‌شود.

*در این مرحله باید مدارک مربوط به تمدید سنوات (مانند گواهی پزشکی و...) در صورت وجود بارگذاری شود.

*در مورد دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید در پردازش ارسال مدارک، فرم مربوط به تائید استاد راهنما از لینک دریافت فرمهای مورد نیاز در بالای صفحه دانلود و پس از تکمیل و تائید استاد راهنما، اسکن فرم تکمیل شده بارگذاری شود.

*پس از بارگذاری مدارک باید درخواست خود را به کارشناس مربوطه ارسال کنید.درصورت داشتن پیامی برای کارشناس می‌توانید در قسمت توضیحات ثبت کنید.

*تاییدکارشناس تاییدکننده مشکلات آموزشی دانشکده / پردیس

۱- تعریف جلسه شورا و کمیسیون

***لازم به ذکر است:

دانشکده‌های پردیس باید رأی خود در شورا با عنوان" شورای منتخب آموزشی" ثبت نمایند.

پردیس‌ها و دانشکده‌های مستقل باید رأی خود در شورا با عنوان " کمیسیون موارد خاص" ثبت نمایند.

۲- ثبت نظر شورا

۳- مشاهده نامه کمیسیون و ارسال به اتوماسیون