راهنمای تعویض کارت دانشجویی برای کاربران تایید کننده

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۹ کد خبر : ۳۰۳۳ راهنماهای کارمندان

تعریف و مقررات مربوط به درخواست تعویض کارت

* تعویض کارت: در صورت غیرقابل استفاده شدن، تغییر رشته، درخواست تغییر عکس، شکستن کارت، محو شدن اطالعات روی کارت و..... دانشجو درخواست تعویض آن را با فرمت مربوط در سامانه جامع آموزش دانشگاه ارائه می‌دهد.

* در تغییر رشته، شماره دانشجویی جدید توسط واحد خدمات آموزشی تعیین می‌شود.

راهنمای کاربران تایید کننده جهت ارسال درخواست تعویض کارت دانشجویی

۱- برای ارسال درخواست کارت دانشجویی به منوی پیشخوان خدمت مراجعه نمایید.

در پیشخوان خدمت با کلیک بر روی کارت دانشجویی دانشجویانی که درخواست کارت ارسال کرده اندقابل مشاهده است.

برای تاییدابتدا بر روی کلیک کنید تا درخواست داده شده توسط دانشجو را مشاهده نمائید. در صورت تایید نوع درخواست دانشجو و عکس دانشجو باکلیک بر روی به صفحه اصلی باز گردید.

با کلیک بر روی سطر دانشجوی مورد نظر پردازش مربوط به تائید مدارک باز می‌شود. با کلیک بر روی می‌توانید فایل آپلود شده توسط دانشجو را مشاهده نمائید. باید تصویر اسکن شده کارت قدیمی راپس از مطابقت تایید وپس از دریافت فیزیکی کارت قدیمی در سیستم بر روی دکمه دریافت کلیک نمایید.

پس از تایید بر روی دکمه کلیک کرده به صفحه اصلی باز گردید. حال بر روی دکمه کلیک نمائید و تائید را انجام دهید تا درخواست کارت برای مسئول چاپ کارت ارسال گردد.

تعریف و مقررات مربوط به درخواست تعویض کارت

* در تغییر رشته، شماره دانشجویی جدید توسط واحد خدمات آموزشی تعیین می‌شود.

راهنمای کاربران تایید کننده جهت ارسال درخواست تعویض کارت دانشجویی

۱- برای ارسال درخواست کارت دانشجویی به منوی پیشخوان خدمت مراجعه نمایید.

چگونه تیکت ثبت کنم؟