پرسش و پاسخ پذیرش دانشجویان جدیدالورود - مخصوص کارشناسان اموزش

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۷ کد خبر : ۳۰۳۲ راهنماهای کارمندان

۱- شناسه کاربری و گذرواژه بعد از مراجعه به دانشکده و تشکیل پرونده و پذیرش نهایی توسط کارشناس آموزش چیست؟
دانشجویان، بعد از مراجعه به دانشکده و تشکیل پرونده و پذیرش نهایی توسط کارشناس آموزش با
شماره دانشجویی: شناسه کاربری
شماره ملی: گذرواژه
در صورت نداشتن کد ملی شماره شناسنامه

۲- حجم فایل ارسالی در ارسال فایل مدارک چقدر است؟
حجم فایل ارسالی ۲۵۰ کیلوبایت و با پسوند JPG یا GIF باشد .

۳- در صورت نداشتن دانشگاه قبلی چه دانشگاهی را انتخاب کنم؟
سایر مراکز آموزشی انتخاب شود.

۴- پس از ورود به سیستم از چه منویی وارد شده و پذیرش غیر حضوری را اغار کنیم؟
از منوی کاربر دانشجو پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدید الورود.

۵- در مراحل پذیرش برای دانشجوی کارشناسی در آیتم تاییدیه تحصیلی چه شماره‌ای را وارد نمایند؟
شماره و تاریخ رسید تاییدیه تحصیلی مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی را که اداره پست به آنها داده است را وارد نمایید.

۶- بعد از اتمام زمان پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود، از چه مسیری می‌توانند مدارک خود را ارسال نمایند؟
دانشجو مشخصات دانشجو مدارک ارسال نسخه الکترونیکی مدارک می‌توانند مدارک آپلودی خود را ارسال نمایند.

۷- دانشجو در هنگام اخذ شماره دانشجویی از آموزش کل پذیرش شده است از چه راهی می‌تواند مدارک خود را آپلود نماید؟

۸- دانشجو در روز پذیرش حضوری چه مدارکی را باید همراه داشته باشد؟
علاوه بر مدارکی که در اطلاعیه درج شده است، چاپ فرم) های (اخذ تعهد چاپ فرم مشخصات کامل دانشجو چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری دانشجو که از مراحل پذیرش می‌باشد الزامی می‌باشد و دانشجو می‌بایست چاپهای ذکر شده را با شناسه کاربری و رمز خود از سامانه دریافت نماید. تا اتمام مراحل پذیرش غیر حضوری برای دانشجو در سیستم درج شود.

۹- مراحل پذیرش نهایی دانشجو چیست؟
از منوی آموزش دانشجو پذیرش پذیرش نهایی دانشجوی مورد نظر را جستجو می‌کنیم. هنگام دریافت مدارک دانشجو برای تشکیل پرونده روی کلمه دریافت نشده هر مدرک و برای تطبیق مدارک بارگذاری شده روی کلمه مشاهده تصویر کلیک نمایید تا همه مدارک مورد تایید مدیریت شود. تطبیق مشخصات دانشجو با مشخصات اولیه را بله انتخاب می‌کنیم. وضعیت نظام وظیفه شماره پرونده دانشجو وضعیت پرونده را مشخص میکنیم. بعد از این مراحل دکمه پذیرش نهایی فعال می‌شود روی ان کلیک کرده و دانشجو پذیرش می‌شود.

۱۰- چرا تصویر مدارک ارسالی برای پذیرش نهایی از سوی دانشجو را مشاهده نمی‌کنید؟
چون فایل ارسالی از سوی دانشجو باید با حجم ۲۵۰ کیلوبایت و با پسوند JPG یا GIF باشد و در صورتیکه نوع فایل pdf و ... باشد امکان دیدن فایلها وجود ندارد.

۱۱- در صورتیکه تمامی مراحل را جهت پذیرش نهایی طی کردیم اما همچنان دکمه پذیرش نهایی فعال نشده است چه باید کرد؟
الف- در این مرحله باید توجه کرد که چه مدرکی اجباری می‌باشد اما دانشجو ان مدرک را اپلود نکرده است
ب- برروی لینک " مشاهده دلایل عدم امکان پذیرش " کلیک نمایید که در صورتیکه در کادر مربوطه عبارت " عدم پرداخت الکترونیکی هزینه - خدمات جانبی " به معنای ان است که دانشجو هزینه صدور کارت خود را بصورت الکترونیکی پرداخت نکرده است و پیغام " عدم اتمام مراحل پذیرش غیر حضوری " بمعنای ان است که دانشجو با شناسه کاربری و رمز خود چاپ فرم مشخصات و چاپ فرمهای تعهد را از سامانه اخذ نکرده است.

۱۲- بعد از انتقال اطلاعات سنجش، دانشکده‌ها از چه گزارشی جهت اطلاع ازلیست دانشجویان جدیدالورود می‌توانند استفاده نمایند؟
گزارش ۳۵۷

۱۳- بعد از انتقال اطلاعات سنجش، دانشکده‌ها از چه گزارشی جهت اطلاع ازتحصیلات قبلی دانشجویان جدیدالورود می‌توانند استفاده نمایند؟
گزارش ۲۱۹

چگونه تیکت ثبت کنم؟