راهنمای اخذ گزارش دانش آموختگی ۱۱۸۰

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۵ کد خبر : ۳۰۲۸ راهنماهای کارمندان

جهت اخذ گزارش فارغ التحصیلی در سیستم گلستان ابتداً منوی پیشخوان خدمت را کلیک نمایید تا پستهایی که برای شما تعریف شده‌اند نمایش داده شود.

با کلیک بر روی علامت که در مقابل هر پست قابل مشاهده است می‌توانید خدمات مربوط به آن پست را مشاهده نمایید.

در این مرحله لینک گزارش فارغ التحصیلی را انتخاب نمایید. اعداد نمایش داده شده در مقابل لینک به معنای تعداد دانشجوی در انتظار تائید برای آن خدمت است.

پس از انتخاب خدمت گزارش فارغ التحصیلی لینک درخواست جدید را کلیک نمایید تا صفحه فیلتر گزارش ۸۸۱۱ باز شود.

با تکمیل فیلترهای گزارش فارغ التحصیلی، دکمه را کلیک نمایید.

پس از مشاهده گزارش در صورت مشاهده اشتباه ناشی از ورود اطالعات اشتباه در فیلتر گزارش می‌توانید ازدکمه در پایین صفحه گزارش جهت مشاهده مجدد صفحه فیلتر و اصالح موارد اشتباه استفاده نمایید.

درصورت اطمینان از صحت متن مشاهده در گزارش کلید را انتخاب نمایید تا به صفحه پیشخوان باز گردید. پس از بازگشت به صفحه پیشخوان سطر جدید با عنوان "گزارش فارغ التحصلی _ نام وشماره دانشجو "ایجاد می‌شود.

با کلیک بر روی گزارش به سامانه اتوماسیون ارسال می‌گردد.

پس از ارسال گزارش به سامانه اتوماسیون اداری، جهت انجام تائیدات بعدی به سامانه اتوماسیون مراجعه شود.

برای مشاهده گردش کار گزارشات فارغ التحصیلی که قبال به اتوماسیون فرستاده شده است سوابق قبلی) (را تیک بزنید. برای مشاهده مجدد گزارش در زمان ارسال از و برای مشاهده گردش کار موجود در اتوماسیون از استفاده نمایید.