راهنمای اخذ کارنامه کلی غیررسمی (ویژه دانش آموختگان)

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۷ کد خبر : ۲۹۹۰ راهنماهای دانش آموختگان

مراحل زیر را جهت اخذ کارنامه غیررسمی (کارنامه ۱۰۰) انجام دهید:

* مراجعه به سامانه جامع آموزش

* رفتن به منوی پیشخوان خدمت و کلیک روی لینک ارسال مدارک تحصیلی و سپس درخواست جدید

* در پردازش بازشده نوع درخواست را "کارنامه غیررسمی " انتخاب کرده و انتخاب نوع دریافت: دریافت از سیستم و مدرک ۱: کارنامه غیر رسمی دکمه را بزنید.

سپس دکمه را بزنید تا به صفحه اول باز گردید.

* در صفحه یک سطر به شما نمایش داده می‌شود. درصورتیکه سطری مشاهده نمی‌کنید اگر مراحل را درست اجرا کرده باشید یکبار سوابق قبلی را تیک بزنید و دوباره تیک را بردارید تا سطر ایجاد شده را مشاهده کنید.

با کلیک بر روی دکمه ارسال به مرحله پرداخت هزینه می‌روید.

* با کلیک بر روی سطر مورد نظر و سپس کلیک بر روی لگوی بانک وارد سایت بانک می‌شوید.

* پس از پرداخت هزینه به صفحه اصلی بازگشته و با کلیک روی به مرحله بعد رفته و می‌توانید با کلیک روی سطر گزارش خود را مشاهده نمائید.

برای گرفتن پرینت برروی کلیک کنید. قبل از گرفتن پرینت تنظیمات زیر را انجام دهید.

حال می‌توانید گزارش خود را پرینت بگیرید.

پس از پرینت در صفحه اصلی بر روی کلیک کنید تا سطر مورد نظر به سوابق قبلی منتقل شود.

چگونه تیکت ثبت کنم؟