اطلاعات جامع استاد

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۱ کد خبر : ۲۹۷۶ راهنماهای اساتید

مسیر دسترسی

از منوهای زیر می‌توانید اطلاعات جامع خودتان و دانشجویان را مشاهده بفرمایید.

اطلاعات جامع استاد

در این بخش می‌توانید ترم‌ها و دروسی را که در دانشگاه گذرانده‌اید را مشاهده کنید.

با کلیک به روی هر ترم دروس گذرانده شده در آن ترم، تعداد دانشجوها و باکلیک به روی آنها نمرات آنها را مشاهده کنید.

همچنین اگر ارزشیابی برای آن درس صورت گرفته باشد با کلیک به روی ارزشیابی "دارد" نتایج ارزشیابی را می‌توان مشاهده کرد.

با کلیک به روی پروژه رساله‌ها می‌توانید دانشجویانی که در آن ترم با شما پایان نامه داشته‌اند را مشاهده کنید. اگر استاد راهنما هستید روی دانشجویان استاد راهنما کلیک کنید. با کلیک به روی ستون ارزشیابی می‌توانید ارزشیابی کل ترم را که مخصوص به استاد هست را مشاهده نمایید.

در قسمت پایین دکمه وضعیت درس برای دیدن یک درس خاص که در چه ترم‌هایی تدریس کرده‌اید را می‌توانید از این بخش با جستجوی درس یا وارد کردن شماره درس، مشاهده کنید.

دکمه پرسنلی نیز برای اطلاعات شخصی شما می‌باشد که اگر مشکلی داشت با مراجعه به دانشکده می‌توانید آن را اصلاح کنید.

>> اطلاعات جامع دانشجو (مخصوص اساتید)

چگونه تیکت ثبت کنم؟

غلامرضا رفیعی ۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۴
بنام خدا همکار محترم با سلام علت عدم اجازه ورود بنده به سیستم چیست . سیستم با یستی کارامدتر باشد نه مشکل ایجاد کند. با تشکر