امکان اجرای سامانه جامع آموزش روی مرورگرهای کروم و فایر فاکس

نصب IE Tab

روش دیگر برای استفاده از سامانه‌‌هایی (مانند سامانه جامع آموزش) که روی مرورگرهای کروم و موزیلا قابل رویت نیستند، نصب و اجرای add-on یا plugin برنامه IE Tab می‌باشد.

روش نصب بر روی کروم:

1. ابتداً وارد منوهای کروم می‌شویم.

۲- سپس وارد more tools و Extentions می‌شویم.

۳- سپس در پایین صفحه با زدن بر روی Get more extensions وارد صفحه جستجو می‌شویم که می‌توان IE Tab را جستجو کرد.

۴- با جستجوی IE Tab آن را نصب و مرورگر را بعد از نصب می‌بندیم و دوباره باز می‌کنیم.

۵- بعد از نصب، سامانه‌ها و سایت‌های مورد نظر را به این افزونه می‌توانید رویت نمایید. بدین صورت که یا وارد آدرس سایت یا سامانه مورد نظر می‌شوید و در مرحله آخر روی ایکون IE Tab کلیک می‌نمایید و به صورت خودکار آدرس شما با مرورگرIE درون مرورگر کروم، باز خواهد شد و یا اینکه در همان مرحله اول با باز کردن IE Tab آدرس مورد نظر را وارد می‌نماییم.

روش نصب بر روی مرورگر موزیلا (Firefox):

1- ابتداً وارد منوهای موزیلا و سپس وارد قسمت Add-ons می‌شویم.

۲- در مرحله بعد در قسمت جستجو ie یا ie tab را جستجو می‌کنیم.

۳- بعد از نصب IE Tab V2 می‌توانیم سامانه‌ها و سایت‌هایی که قابل رویت نبودند را مشاهده کنیم. بدین صورت که یا وارد آدرس سایت یا سامانه مورد نظر می‌شوید و در مرحله آخر روی ایکون IE Tab کلیک می‌نمایید و به صورت خودکار آدرس شما با مرورگرIE درون مرورگر موزیلا، باز خواهد شد و یا اینکه در همان مرحله اول با باز کردن IE Tab آدرس مورد نظر را وارد می‌نماییم.

• ممکن است ایکون IE Tab بعد از نصب دیده نشود برای رفع این مشکل به صورت زیر عمل می‌کنیم.

۱-و ارد منوی موزیلا می‌شویم و روی Customize کلیک می‌کنیم.

۲- سپس ایکون IE Tab را با موس می‌کشیم و در قسمت بالا سمت راست در کنار ایکون‌های دیگر می‌گذاریم و Exit را می‌زنیم و خارج می‌شویم.

چگونه تیکت ثبت کنم؟